Huiselijk geluk in Overvecht

In het kader van het programma ‘Samen voor Overvecht’ zijn zondag 30 juni honderd vrouwen samengekomen om een hele dag met elkaar in gesprek te gaan over huiselijk geluk. Elke familie is bezig met het creëren van een thuis waar liefde, geborgenheid, begrip en vertrouwen de basis zijn. De zoektocht naar de basis kent soms uitdagingen. Door samen in gesprek te gaan over deze uitdagingen ontstaat verbinding en kom je verder.

Professionals en bewoners woonden lezingen bij en deelden ervaringsverhalen. Door dichterbij elkaar te komen rondom dit thema ontstonden ‘Aha-momenten’ en werden positieve adviezen naar elkaar uitgesproken. Door het delen van verhalen ontstond erkenning en herkenning. De vrouwen gingen naar huis met een portie positiviteit en energie.

De samenwerking rondom het thema Huiselijk geluk is tot stand gekomen met inbreng van de volgende partners: Gemeente Utrecht, Al Amal, DOCK, Politie, Taal Doet Meer, Stichting Vreedzaam, Buurtteam Utrecht, U-centraal, Overvecht Gezond, Oppasmoeders, De Waag, Zorgzusters en betrokken bewoners van Overvecht.

Recent Posts