Voor het schoonmaken van ons pand aan de Ghanadreef zoekt Stichting Al Amal per 1 januari 2023 een

Medewerker Schoonmaak voor 6 uur per week

Stichting Al Amal ondersteunt bewoners met een migratieachtergrond die niet op eigen kracht hun weg weten te vinden in de Nederlandse samenleving. Al Amal doet dit via verschillende projecten die mede worden uitgevoerd met vrijwilligers binnen de informele zorg. De 25 medewerkers en ca. 70 vrijwilligers zijn actief binnen de verschillende projecten.

Wat ga je doen?
Je zorgt dat ons pand aan de Ghanadreef er netjes en fris uit ziet.
Je maakt alles schoon in het pand: de keuken, tafels, ramen, vloeren en de toiletten. Ook leeg je de prullenbakken, doe je de afwas, vul je het toiletpapier aan en zorg je dat alles op de juiste plek staat.

Wie ben jij?
Wij zoeken een zelfstandige enthousiaste collega, die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt verstand van schoonmaakmiddelen en je weet hoe je het beste een bepaald oppervlak kan schoonmaken.

De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag, aan het eind van de middag, iedere werkdag 2 uur werken.

Wat kunnen we je bieden?
Een leuke bijverdienste, waarbij je je eigen inhoudelijke werkschema mag maken. Schaal 2 van de CAO Sociaal werk is van toepassing. We bieden je in eerste instantie een 7 maanden contract voor 6 uur per week.

Heb je nog vragen?
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Anissa Akhrij, bestuursvoorzitter, a.akhry@al-amal.nl of per telefoon: 06-48279015. Je korte sollicitatiebrief met CV graag ook tot uiterlijk 20 november 2022 naar haar mailen.

Stichting Al Amal Utrecht