Samenwerkingen

Al Amal werkt met veel organisaties samen om haar doelen te bereiken.

nizu_tekengebied-1

NIZU

Al Amal is actief binnen het Netwerk Informele Zorg Utrecht (het NIZU). Dit is een netwerk van Utrechtse initiatieven en organisaties dat met vrijwilligers uitvoering geeft aan informele zorg. Het bijzondere aan dit netwerk is dat we, ondanks de verschillen in werkwijze, eigenheid, diversiteit en achtergronden, veel met elkaar samenwerken op het gebied van kennisdeling, vraag & aanbod en informatie-uitwisseling. En dit allemaal met het doel dit netwerk van 40 organisaties zoveel mogelijk in beeld te brengen en houden bij al die bewoners die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben.

download-5

De Vrijwilligersacademie Utrecht

Werk jij in Utrecht als vrijwilliger op het gebied van informele zorg of welzijn of ben je dit van plan? En wil je graag meer kennis opdoen en jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je vrijblijvend en kosteloos gebruikmaken van de Vrijwilligersacademie.

De Vrijwilligersacademie is een initiatief van Utrechtse organisaties (waaronder ook Al Amal) voor informele zorg en welzijn.

We bieden het hele jaar door diverse trainingen, workshops en lezingen aan voor inwoners van Utrecht die zich vrijwillig inzetten voor een ander. Wil jij je kennis vergroten of leren om je talenten (nog) beter te benutten?

Neem nu een kijkje bij het aanbod van de Vrijwilligersacademie.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar onze projectleider Sabine Koppers via  info@vrijwilligersacademie-utrecht.nl

csm_2017-01-logo_uzws_rode_streep_106d67e726

Opvoeden in veranderende tijden

Al Amal is mede initiatiefnemer van de training Opvoeden in veranderende tijden. Voor meer informatie, zie de bijbehorende folder.

Verdere samenwerkingspartners

 • Wijkbureaus Kanaleneiland,
  Overvecht en Vleuten/de Meern/
  Leidsche Rijn
 • Stichting Vreedzaam
 • Volksgezondheid
 • Verloskundigen in de wijk
 • Primair onderwijs
 • Speciaal onderwijs
 • Voortgezet onderwijs
 • Mbo scholen
 • Hogescholen

Financiers

Samenwerkingspartner stichting Al Amal Gemeente utrecht
regiolekstroom-01-01
Samenwerkingspartner stichting Al Amal Leger des Heils
Samenwerkingspartner stichting Al Amal van baarden stichting