Voedselpakketten uit het hart

“Voedselpakketten uit het hart” is een waardevol samenwerkingsinitiatief tussen Stichting Al Amal en Stichting Al Yatiem.

Het is een betrokken gemeenschapsproject waarbij iedereen wordt uitgenodigd om levensmiddelen te doneren of giften te doen. Dankzij de inzet van toegewijde vrijwilligers worden er elke twee weken voedselpakketten samengesteld voor gezinnen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Zowel professionals als bewoners kunnen zich aanmelden, waarna er een intake plaatsvindt om te beoordelen of ze voldoen aan de criteria. Deze voedselpakketten bieden een tijdelijk vangnet, terwijl we bewoners ook ondersteunen om zelf actief te werken aan duurzame oplossingen.

whatsapp-image-2022-06-01-at-5.26.42-pm-2

Help ons verschil te maken!

Steun ons waardevolle initiatief door levensmiddelen te doneren of een financiële bijdrage over te maken op het volgende IBAN-nummer: NL64RABO 0146443683 ten name van Al Yatiem, onder vermelding van “Voedselpakketten”.

Jouw bijdrage maakt het mogelijk om gezinnen die een steuntje in de rug nodig hebben te voorzien van voedselpakketten. Samen kunnen we hun last verlichten en hen hoop bieden. Doe vandaag nog mee en maak een verschil in de levens van anderen!

Contactpersonen

Yasmina Youjil

E. y.youjil@al-amal.nl
T. 06 40773178

image00084-1

Vacature

Op dit moment hebben we geen specifieke functies beschikbaar voor dit project, maar we staan altijd open voor talent. Als jij de kwaliteiten hebt om ons te versterken, nodigen we je uit om je motivatiebrief en cv naar onze vrijwilligers  coördinator Moira Schochercarlier te sturen via m.schochercarlier@al-amal.nl. Hoewel er op dit moment geen ruimte is, houden we jouw gegevens graag in ons bestand voor toekomstige mogelijkheden. We waarderen jouw interesse in Stichting Al Amal en zullen contact met je opnemen wanneer er passende posities beschikbaar komen.