Vrijwilligers

Ontdek jouw kracht als vrijwilliger bij Stichting Al Amal – waar diversiteit een thuis vindt en betekenisvolle verandering wordt gerealiseerd!

Ons diverse vrijwilligersbestand vormt de kern van onze organisatie. Of je nu laaggeletterd, (hoog)opgeleid of op zoek bent naar nieuwe kansen na een re-integratietraject, bij Al Amal ben je welkom. Het recente tevredenheidsonderzoek toont aan dat onze vrijwilligers hun eigen motivatie hebben, variërend van maatschappelijke bijdrage naast een baan tot persoonlijke ontwikkeling.

We nemen de aanname en begeleiding van vrijwilligers serieus. Je start met een aanmelding en intake, gevolgd door een oriëntatiefase van minimaal 2 weken waarin je meeloopt bij projecten zoals het Open Huis. Bij akkoord van jou en de projectcoördinator word je officieel geregistreerd als vrijwilliger. Onze vrijwilligerscoördinator begeleid je bij de registratie en het tekenen van de vrijwilligersovereenkomst. We zorgen ervoor dat je past bij het project waarin je actief wilt zijn, en kijken naar alternatieven indien nodig. Ontdek jouw mogelijkheden als vrijwilliger bij Al Amal en maak een verschil!

image00084-1

Word een onmisbaar onderdeel van ons toegewijde team van vrijwilligers. Bij Stichting Al Amal creëren we een inclusieve omgeving waarin diversiteit wordt omarmd en jouw inzet van onschatbare waarde is. Kom en maak deel uit van de betekenisvolle verandering die we samen kunnen realiseren. (CTA zin)

Heeft je interesse? Neem dan nu contact op met Moira Schocher Carlier via e-mail op m.schochercarlier@al-amal.nl of telefonisch op 06 48005510. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Aanmelden

Wil jij buurtbewoners ondersteunen en de hulp bieden die ze nodig hebben om aansluiting te vinden in de maatschappij? Laat het dan ons weten en meld je aan als vrijwilliger via dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Voor en achternaam:

  Geboortedatum:

  Adres:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Welke projecten lijken je het meest interessant (meerdere antwoorden mogelijk):

  Hoe kunnen we je het beste bereiken?

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

  Heb je nog opmerkingen?

  Dit document wordt alleen verzonden als u dit checkboxje aanklikt.

  Vacature